Schrijvers 40 dagenkalender 2019 gevonden.

Schrijvers 40 dagenkalender 2019 gevonden!

Inmiddels is het in de PGB in wording een traditie; ; voor het 3e jaar maken we samen een ‘boekwerkje’ om vanaf Aswoensdag tot aan Pasen te gebruiken. Kortom: het Veertigdagenboekje. Zo gaan we met onze beide kerken gezamenlijk als gemeenschap van Christus op weg naar Pasen.
Graag nodigen we gemeenteleden van jong tot oud(er)  uit om mee te werken. Hoe meer zielen, hoe beter!

Dit jaar hebben we gekozen voor het thema “ Zeven Woorden". Zeven woorden die volgens de Bijbel vanaf het kruis gesproken zijn, zij vormen onze gang op weg naar Pasen.

(Doe je mee ?) Hoeft niet meer
Meld je dan snel aan bij Irene Fioole (Brinkstraatkerk), Everdina Vermeulen of Joke Faber (Oude Kerk).
Na opgave hoor je zo snel mogelijk bij welke tekst je iets kunt gaan maken / schrijven. Geef evt. ook aan als je voorkeur hebt voor een bepaalde leeftijdcategorie (Ouders 0-4 / 70+ /
30-50 / 50-70 / Jongeren 4-18 / 18-30)  MAX 250 WOORDEN
Ook krijg je dan de informatie hoe je e.e.a. in kunt leveren tot uiterlijk 20 februari.

e-mailadressen: