(Sobere) maaltijd (Sobere) maaltijd

zie ook fotoboek (klik hier)
Net als vorig jaar is een ieder welkom . Zo mogelijk neemt iedereen iets te eten mee , warm of koud en we delen wat we hebben ( soep stoofschotel,pannenkoek,wraps , stampot , broodjes, alles mag ) (komt u met twee dan eten mee voor twee, bent u alleen dan eten mee voor één heeft U geen eten mee OOK welkom).
U en Jij wordt daar van harte uitgenodigd in 't Kerkheem vanaf 18.15 uur ben je welkom. Om 18.30 uur gaan we aan tafel en we sluiten af om 19.30 uur.
De dagen zijn 15 , 22 en 29 maart en 5 en 12 april.
( na de maaltijd van 2 maart is er Wereldgebedsdag in de RK kerk)

Net als vorig jaar is er in de Veertigdagentijd een sobere maaltijd in de RK kerk. In verbondenheid met alle gelovige en in gedachtenis aan de armsten op deze wereld , wordt deze eenvoudige maaltijd gehouden.De opbrengst van de maaltijd is voor een goed doel. Datum: 8 maart in de RK kerk.