Verjaarsdagsfeestje 80-plussers Verjaarsdagsfeestje 80-plussers


Op 4 april hielden 2017 wij de eerste kwartaalbijeenkomst voor mensen die 80 jaar en ouder waren geworden in het eerste kwartaal van dit jaar. En het succes was zichtbaar en hoorbaar. Wat een gezelligheid en leuke reacties van velen. Al keuvelend kwamen we binnen en werden we verrast om koffie met gebak, en later op de ochtend een glaasje met verschillende hapjes. Ondertussen waren de gesprekken zeer geanimeerd en werd er van stoel gewisseld om met meerdere bekenden (bij) te praten. De ochtend vloog om en het was bijna nodig om elkaar naar huis te sturen want het was veel te gezellig. Het mooie van deze 'verjaasdagsochtend'was dat we niet zelf in de bediening hoefden te lopen maar dat ons kostersechtpaar ons alles heerlijk presenteerden.

Verjaardagsochtend ... (2)
Na de eerste bijeenkomst in onze wijk op 4 april hielden wij op 4 juli de tweede kwartaalbijeenkomst voor mensen die het afgelopen kwartaal 80 jaar of ouder waren geworden. En opnieuw was het succes zichtbaar en hoorbaar. Veel contacten werden aangehaald, we praatten lekker bij en nieuwe contacten werden gelegd. Versierd met koffie en gebak en een glaasje met hapjes vierden we echt opnieuw de jaardagen en de onderlinge band. Hartelijk dank aan iedereen die er was, de diakenen die als chauffeurs optraden en de kosters voor hun inzet en gastvrijheid.

Verjaardagsochtend ... (3)
Na de eerste twee bijeenkomsten in onze wijk hielden wij op 3 oktober voor de derde keer een kwartaalbijeenkomst voor mensen die het voorafgaande kwartaal 80 jaar of ouder waren geworden. Zo'n feestje went snel en opnieuw was het succes zichtbaar en hoorbaar. Veel contacten werden aangehaald en gelegd. We werden getrakteerd op koffie/thee en gebak en met een glas in de hand en hapjes vierden we de verjaardagen. Hartelijk dank aan iedereen die er was, de diakenen die als chauffeurs optraden en de team van de kosters voor hun inzet en goede verzorging.

Verjaardagsochtend  (4)
Op dinsdag 9 januari 2018 was er voor de vierde keer een 'feestje' voor de leden
die in het 4e kwartaal 2017 80 jaar of ouder zijn geworden.
Zoals voorgaande bijeenkomsten was ook deze weer heel gezellig en ontspannen. Iedereen was met elkaar in gesprek. Het kostersechtpaar
zorgde voor de koffie, thee, gebakje, hapje, drankje en een warme snack.
De tijd was zo maar weer voor bij. De aanwezigen waren vol lof en gaven 
aan om in 2018 hier mee door te gaan. Dat zullen we zeker doen.


 


 


 

terug